Over ons

Van Dort & Partners Accountants en Belastingadviseurs is een jong en ambitieus bedrijf. Een team van acht professionele, enthousiaste en uiterst gemotiveerde medewerkers staat graag voor u klaar. Aan ervaring ontbreekt het ons niet, eind 2005 is Van Dort & Partners van start gegaan met mensen die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in verschillende relevante vakgebieden.

 

Compact en compleet

Van Dort & Partners zorgt voor een compleet plaatje: wij bieden u een volledig dienstenpakket aan. Op het gebied van financiële- en loonadministratie, periodieke en jaarlijkse rapportages staan wij u met raad en daad bij. Wij voorzien u van advies over de financiële en bedrijfseconomische vraagstukken binnen uw onderneming, maar ook op fiscaal gebied heeft Van Dort & Partners de nodige expertise in huis.

 

Nieuw en toch vertrouwd

In 2005 was het zover: na een lange samenwerking startte Peter van Dort AA onder eigen naam dit bedrijf. Voor veel mensen in de regio is hij een goede bekende, voor hen is er niet zo veel veranderd. Verschillende van zijn oud-collega’s werken nu ook bij Van Dort & Partners en samen vormen zij een sterk en vakbekwaam team dat garant staat voor uitstekende service en kwaliteit.

 

Klant staat centraal

Natuurlijk staat bij ons de klant centraal. Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening, passend bij uw situatie. Wat wij bieden is kwaliteit, korte lijnen en een snelle service voor zowel ondernemers als particulieren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Balans

Het logo van Van Dort & Partners is afgeleid van een weegschaal: een balans. Balans is namelijk één van de belangrijkste hoofdzaken binnen een bedrijf. Evenwicht is niet alleen van belang voor uw cijfers, maar ook voor uw werkzaamheden als ondernemer. Maak een afweging tussen wat u zelf kunt en wilt doen op boekhoudkundig of belastingtechnisch gebied, en zaken die u liever wilt uitbesteden aan experts. Als uw financiële zaken in balans zijn kunt u zich richten op datgene wat u het beste doet: ondernemen.

 

Van Dort & Partners brengt uw bedrijfsvoering én uw gemoedsrust in balans!

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan direct contact met ons op!

© 2018 - 2019 Van Dort en Partners