Online diensten

Of u nou een groot of klein bedrijf runt, eens per week uw administratie bijwerkt of juist dagelijks met meerdere gebruikers aan uw administratie werkt; wij bieden u een passende online oplossing. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de financiële software van Afas. Daarbij heeft u de keuze uit twee opties:

 

Profit Small Business

Het Profit Small Business pakket biedt financiën, relatiebeheer, HRM, uitgebreide rapportages, factureren en digitale btw-aangifte aan in één volledig pakket. Bovendien kunt u meerdere administraties aanmaken. En dat alles voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

 

Profit ERP

Profit ERP sluit goed aan bij de veeleisende ondernemer. Staan zakelijke relaties en medewerkers bij u centraal en heeft u tijdens elk proces deze gegevens nodig? Met Profit ERP legt u deze gegevens in één keer vast, zodat elke wijziging meteen overal wordt doorgevoerd: als werkgever in Payroll, als relatie in CRM, als debiteur of crediteur in Financieel en als medewerker in HRM.

 

Actieve ondersteuning


Online boekhouden wordt vaak gezien als dé oplossing voor administratieve problemen. Maar zoals veel ondernemers in de praktijk ervaren is dit niet het geval, want administreren is meer dan alleen het invullen van wat getallen. Het is zelfs een vak apart, als u het goed wilt doen tenminste. Voor Van Dort & Partners is online boekhouden juist geen op zichzelf staande oplossing, maar een hulpmiddel om u op efficiënte wijze te ondersteunen. In overleg bepalen wij wat u zelf doet en waar wij een steentje kunnen bijdragen. Hoe deze verdeling ook uitpakt, het einddoel blijft hetzelfde: ervoor zorgen dat uw administratie op ieder moment een nauwkeurig en actueel inzicht geeft in uw financiële situatie.

 

Kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0297 – 237 637 of per e-mail naar info@vandortenpartners.nl.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan direct contact met ons op!

© 2018 - 2019 Van Dort en Partners